SNICKERIER

Snickare Gävle, Sandviken, Tierp, Storvik & Ockelbo med omnejd

Vi på Vallvik Bygg AB kan förse dig i bland annat Gävle och Sandviken med professionellt utförda snickeriarbeten. Hos oss finns erfarenheten för att kunna utföra det flesta uppdragen och är du i behov av en snickare, så är det oss du kan vända dig till. Vi använder oss endast av material i högsta kvalitet och metoder som ger ett hållbart resultat.

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med det mesta inom snickeribranschen. Vi har skickliga snickare som kommer göra allt för att du ska bli nöjd och när du vänder dig till oss kan du känna dig trygg under hela projektet. Oavsett om det är ett komplext uppdrag eller mindre projekt, så kan du alltid räkna med att vi kommer leverera ett resultat speglat av kvalitet. Vi har under våra år inom branschen byggt upp kunskap för att kunna erbjuda grövre snickeriarbeten som altanbygge och staket till finsnickeri i form av inredningsarbeten och tillverkning av dörrar. Samtidigt kan vi åta oss större uppdrag som utbyggnad av hus och andra fasadarbeten som kräver yrkesskickliga snickare. Vi arbetar primärt i Gävle, Sandviken, Tierp, Storvik & Ockelbo med omnejd. Men givetvis välkomnar vi kunder på andra orter också.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad våra snickare kan göra för dig? Kontakta oss så berättar vi mer. Skulle du vilja anlita oss som byggföretag så erbjuder vi först ett kostnadsfritt hembesök där vi tar fram ett prisförslag som vi tillsammans kommer överens om.

Vallvik Bygg är din snickare i Gävle, Sandviken, Storvik, Ockelbo och Tierp.
Vi förverkligar visioner

Centralvägen 22
826 79 Vallvik

0735-91 78 01
vallvikinvest@outlook.com